Huiswerkbegeleiding voortgezet onderwijs

Wij kunnen je helpen!

Bij HIT kan je in een rustige, stimulerende omgeving je huiswerk maken.
Er staan altijd begeleiders voor je klaar om je te helpen. Wij ondersteunen bij het plannen en maken van al je huiswerk. Door gestructureerd en zonder afleiding je huiswerk te maken, verbeteren je resultaten. Wij bieden drie vormen van begeleiding:

Huiswerkbegeleiding bij HIT
Je komt uit school naar HIT om je huiswerk te maken. Wij helpen je bij het plannen van je huiswerk en kunnen al je vragen beantwoorden. Ook ondersteunen we bij het leerwerk en het maken van werkstukken. Thuis hoef je dan niet of nauwelijks nog huiswerk te maken.

Proefwerkweekbegeleiding
Ook leerlingen die alleen tijdens de proefwerkweek begeleiding willen, kunnen bij ons terecht. Vanaf drie weken voor de proefwerkweek kom je 3 dagen per week naar HIT. We maken samen een planning en helpen je bij het leren voor de proefwerkweek. Tijdens de proefwerkweek zijn we op zondag geopend, ook dan ben je welkom.

Examenbegeleiding
Vanaf de laatste lesdag tot het laatste examen kun jij je bij ons in alle rust voorbereiden op je eindexamen. Wij helpen je bij het maken van een planning en zorgen ervoor dat je al je vragen kunt stellen aan vakexperts. Zodat je met vertrouwen het eindexamen tegemoet gaat.
Hoe vaak en wanneer je komt, spreken we samen af. Je kunt kiezen voor een pakket van 3 of 5 dagen per week. Maar ook voor een aantal losse dagen ter voorbereiding van een lastig vak.
Een pakket bestaat uit 3 of 5 dagen per week begeleiding vanaf de laatste lesdag tot het laatste examen.

In overleg zijn er ook andere afspraken mogelijk. Kortom wij zijn er om jou te helpen!

Bij het HIT kan je ook terecht voor: