Workshops voortgezet onderwijs

Wij kunnen je helpen!

Samenvattingen maken
Samenvatten zorgt ervoor dat je de stof beter begrijpt en langer kunt onthouden. Omdat je tijdens het samenvatten de stof voor jezelf inzichtelijk maakt, ben je ondertussen al goed aan het leren. Het is daarbij wel van belang dat je een goede samenvatting kunt maken. Dat betekent dat je de hoofd- en bijzaken kunt scheiden en niet teveel opschrijft. Wij verzorgen een workshop waarin je leert om goede samenvattingen te maken.

Kosten: € 50,-

Plannen en organiseren
Het kan best lastig zijn om je huiswerk goed te plannen, te zorgen dat je op tijd je werkstukken of hebt en je goed voor te bereiden voor toetsen. Om je daarbij te helpen bieden wij een workshop plannen en organiseren. Wij leren je in deze workshop je schoolwerk goed te plannen en om efficiënt en effectief je huiswerk te maken. Zodat je ook tijd over houdt voor je hobby's.

Kosten € 50,-

Tekst verklaren
Tekst verklaren is een belangrijk onderdeel van alle talen op de middelbare school. Ook het eindexamen van de talen bestaat voor een (groot) deel uit tekst verklaren. Maar het is niet zo makkelijk als het soms lijkt. Wij verzorgen een workshop tekst verklaren waarin wij je leren hoe je dat moet aanpakken. Tekst verklaren is een vaardigheid die je kunt verbeteren.
HIT biedt je de begeleiding die je nodig hebt. De workshop is toepasbaar voor alle talen en ook voor de andere vakken heb je profijt van deze workshop.

Kosten: € 200,-

Bij het HIT kan je ook terecht voor: