Huiswerkbegeleiding

Houd tijd over voor leuke dingen.

Door gestructureerd en zonder afleiding je huiswerk te maken, verbeteren je resultaten en houd jij tijd over voor leuke dingen!

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding is maximaal 2,5 uur per dag. Je komt uit school naar HIT om je huiswerk te maken. Wij helpen met het plannen van je huiswerk en kunnen je vragen over de lesstof beantwoorden. Ook helpen we bij leerwerk en het maken van werkstukken. Thuis heb je dan tijd om leuke dingen te doen!

Relax

290/maand
  • 2 dagen per week

Chill

345/maand
  • 3 dagen per week

Power

399/maand
  • 4 dagen per week

Superpower

450/maand
  • 5 dagen per week
Er gelden eenmalige inschrijfkosten voor nieuwe leerlingen á € 20,-

geschreven. In de schoolvakanties wordt geen huiswerkbegeleiding gegeven, met uitzondering van de kerst en meivakantie. In deze vakantieperiode zijn we een week open. Hier is rekening mee gehouden in het tarief per maand. In de overige schoolvakanties kunnen leerlingen zich inschrijven voor bijspijkeruren, tegen gereduceerd tarief.

Voor eindexamenleerlingen wordt vanaf meivakantie een apart programma aangeboden.

De kosten worden maandelijks via automatische incasso van je
rekening geschreven.

Indien een leerling verhinderd is voor huiswerkbegeleiding, dient dit minstens 24 uur van tevoren gemeld te worden, inclusief de gewenste inhaaldatum binnen een maand. Afmelden op dezelfde dag resulteert in het vervallen van die dag zonder mogelijkheid tot inhalen.

Bij inschrijving van nieuwe leerlingen zijn de eerste 2 maanden niet opzegbaar, daarna hanteren wij een opzegtermijn van één maand.

Aanmelden.

Meer begeleiding.

Examen begeleiding

Bijspijkeren

Bijles